Ορθοδοντικός

Ορθοδοντικός

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική ορθοδοντική οδοντιατρική φροντίδα για όλες τις ηλικίες και να κάνουμε μια θετική διαφορά στη ζωή των παιδιών, των νέων και των ενηλίκων προσφέροντας την υψηλότερης ποιότητας φροντίδα σε μια ιδιωτική ατμόσφαιρα. Αυτό που θα μας κάνει διαφορετικούς από τις άλλες πρακτικές είναι ότι ακούμε πρώτα και μετά παρέχουμε εξατομικευμένη, συμβιβαστική φροντίδα. Θα σας προσφέρουμε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αιχμής και τις πιο προηγμένες δεξιότητες και υπηρεσίες.

Η ορθοδοντική θεραπεία περιλαμβάνει την κίνηση των δοντιών σε μια θέση που είναι καλύτερη για εμφάνιση, τον τρόπο με τον οποίο τα δόντια σας συναντιούνται όταν δαγκώνετε και για τη γενική στοματική σας υγεία. Καθώς οι δυνάμεις που χρησιμοποιούνται για την κίνηση των δοντιών είναι σταδιακά, η ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Το χαμόγελο που επιτυγχάνετε στο τέλος αξίζει να περιμένετε και θα διαρκέσει.

Orthodondist

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας απαρτίζεται απο ένα σύνολο καταρτισμένων στο χώρο ειδικών, που πληρούν τις προδιαγραφές ώστε να είναι ικανοί να σας παρέχουν ένα πλήρως τεκμηριωμένο και άρτια εκτελεσμένο σχέδιο θεραπείας.

Γνωρίστε μας

Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας!

Επικοινωνία