Οδοντιατρική με Μικροσκόπιο

Οδοντιατρική με Μικροσκόπιο

Απόλυτη ακρίβεια εφαρμογών και υψηλή ποιότητα εργασιών

Μία από τις πιο πρόσφατες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην κλινική μας είναι η οδοντιατρική θεραπεία με μικροσκόπιο. Αυτός ο σύγχρονος εξοπλισμός παρέχει ακρίβεια και υψηλή απόδοση.

Ένα οδοντικό μικροσκόπιο, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πιο περίπλοκων περιπτώσεων, επιτρέπει τη σημαντική μεγέθυνση και τη φωτεινότητα της περιοχής θεραπείας έως και 18 φορές. Αυτό βοηθά τον οδοντίατρο να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει σωστά όλα τα ριζικά κανάλια καθώς και να τα γεμίσει με μόνιμη πλήρωση. Τα κανάλια ρίζας είναι συχνά πολύ στενά και δύσκολο να εντοπιστούν. Μερικές φορές υπάρχουν επιπλέον κανάλια ρίζας, συνήθως με ακανόνιστο σχήμα που περιπλέκει την πρόσβαση και την ενδελεχή θεραπεία.

Η χρήση μικροσκοπίου κατά τη διάρκεια της θεραπείας βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση άλλων προβλημάτων, π.χ. απομάκρυνση σπασμένων βιδών σε εμφυτεύματα καθώς και μικροεργαλείων ενδοδοντίας σε ριζικούς σωλήνες, ρωγμές δοντιών, επανεπεξεργασία ριζικού σωλήνα ή κλείσιμο ενδοδοντικής διάτρησης.

Ενδείξεις για τη μικροσκοπική θεραπεία του ριζικού σωλήνα (σε περιπτώσεις όπου αυτή είναι η μόνη πιθανότητα διάσωσης του δοντιού):

1. Τα κανάλια ρίζας είναι πολύ στενά, εξαλειφμένα ή λυγισμένα που μπορούν να προκαλέσουν διάτρηση ή θραύση εργαλείου
2. Τα κανάλια ρίζας είναι αδύνατο να βρεθούν χρησιμοποιώντας τυπικές μεθόδους
3. Ενδοδοντική επεξεργασία
4. Επεξεργασία διάτρησης καναλιού ρίζας – η διάτρηση πρέπει να κλείνει χρησιμοποιώντας ειδικό υλικό
5. Σπάνια και περίπλοκη ανατομία του ριζικού σωλήνα
6. Σπασμένη οδοντιατρική αφαίρεση εργαλείων
7. Υποψία θραύσης ή ρωγμών στα δόντια, αόρατο με γυμνό μάτι

Όλες οι θεραπείες κάτω από το μικροσκόπιο είναι χωρίς πόνο.

οδοντιατρική με μικροσκόπιο

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας απαρτίζεται απο ένα σύνολο καταρτισμένων στο χώρο ειδικών, που πληρούν τις προδιαγραφές ώστε να είναι ικανοί να σας παρέχουν ένα πλήρως τεκμηριωμένο και άρτια εκτελεσμένο σχέδιο θεραπείας.

Γνωρίστε μας

Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας!

Επικοινωνία