Περιοδοντολόγος

Περιοδοντολόγος

Με πάθος για τη διάσωση των δοντιών

Η ασθένεια των ούλων είναι σιωπηλή, επομένως είναι σημαντικό να ζητάτε από έναν επαγγελματία να ελέγχει τακτικά τα σημάδια. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε ασθένεια, εάν συλληφθεί νωρίς, είναι πολύ πιο εύκολη η θεραπεία, με καλύτερα αποτελέσματα.

Η ασθένεια των ούλων είναι μια κατάσταση όπου οι ιστοί που περιβάλλουν τα δόντια (περιοδόντιο) έχουν φλεγμονή λόγω βακτηρίων. Η κύρια αιτία της νόσου των ούλων είναι η πλάκα. Η πλάκα είναι μια μεμβράνη που περιβάλλει το δόντι και αποτελείται κυρίως από διάφορους τύπους βακτηρίων, τα οποία κολλούν στα δόντια και τις ρίζες σας πάνω και κάτω από τη γραμμή των ούλων. Η πλάκα αρχίζει να σχηματίζεται μέσα σε λίγα λεπτά μετά το βούρτσισμα και το νήμα και εάν δεν αφαιρείται καθημερινά με καλή στοματική υγιεινή, η πλάκα σκληραίνει. Η περιοδοντίτιδα είναι όταν η ουλίτιδα έχει εξελιχθεί σε οστική απώλεια.

Η περιοδοντίτιδα είναι ένα κοινό πρόβλημα στους ενήλικες και είναι μια σημαντική αιτία απώλειας δοντιών. Επομένως, συνιστάται να επισκεφτείτε τους περιοδοντικούς ειδικούς μόλις εντοπιστεί το πρόβλημα. Όσο νωρίτερα αντιμετωπίζεται η περιοδοντίτιδα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να διατηρείτε τα δόντια σας στο στόμα σας για περισσότερο.

periodontics

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας απαρτίζεται απο ένα σύνολο καταρτισμένων στο χώρο ειδικών, που πληρούν τις προδιαγραφές ώστε να είναι ικανοί να σας παρέχουν ένα πλήρως τεκμηριωμένο και άρτια εκτελεσμένο σχέδιο θεραπείας.

Γνωρίστε μας

Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας!

Επικοινωνία